torsdag 22 januari 2009

En dag på IKEA

Bilderna på gardinskena och knopparna
är lånade från ikeas sida
Då var det dax att titta på en gardinstång. Men jisses så mycket det finns. Jag vet att när jag skulle köpa en till min första lägenhet så fanns det i stort sett bara en rund i trämaterial eller det gamla vanliga hederliga vita aluminium som man bara hakade fast i fästena och inga ändknoppar behövde man eller extra fästen på var meter.
Först var vi inne på att sätta upp en gardinskena längst hela väggen då vi har ett fönster sedan vägg ca 120 cm sen kommer altandörr plus två fönster men jag känner att då vi ville ha ljusare i rummet ska vi inte hänga en massa panelgardiner och att bara hänga en vill jag inte utan isåfall vill jag ha 2 3 stycken om lott så att säga. Jag vet inte hur många gånger vi la i vagnen och plockade ur men tillslut blev det en vanlig rund dubbel gardinstång i silver och ändknoppar.

Gardiner hittade jag inga som föll mig i smaken så det får bi ett par från
cellbes som jag har spanat in
Jag kan inte bara bestämma mig om jag ska ta sand eller grönt då jag tycker att lite färg behövs och man blir ju glad av grönt tycker jag. För mig är grönt en mjuk färg som jag gärna vilar ögonen på och får mig att längta till våren,sommaren.

Bilderna år lånade från cellbes Länk

1 kommentar:

Prillig sa...

De gröna gardinerna var ju härligt våriga!

Oj, va många tävlingar du länkar till, ska ta mig en titt...

Kram britt