onsdag 15 april 2009

Äntligen är jag igång med min arbetsträning.
Ja det har inte varit kul då det har strulat men idag så var jag där och det fungerade !!!!!
Jag fick starta med att göra lite prov så att de vet var man ligger i data kunskap och det var ju inte det lättaste. Man vet ju var man klickar men inte vad allt heter. Men man gör ju det för sig själv och det är inget som nån annan ska se så jag var glad för fyyyyy 52% klarade jag men det är ju ingen som har sagt att jag kan nått om nätverk.
Efter mycket om och men samt massor av tårar har vi tagit bort Sessan. Tyvärr så insåg vi tillslut att vi inte skulle få igång tarmarna utan medicinsk hjälp och den medicinen som hjälpte henne kan hon inte stå på hela livet.
Men ur det ledsna så ska det ju komma nått positivt och det är att vi har fått tillbaka våran katt Nisse. Tydligen var han inte så glad i att ha Sessan här hemma och nu märker man att man nog har glömt bort eller har o sidosatt honom. Nu ligger han igen och kelar med mig var morgon och idag kom mitt lilla gull med en liten näbbmus i munnen åt mig
Ja jag har inte kollat underbordet där han sprang och gömde sig när jag hoppade till
Det får bli min present åt gubben
Nu har äntligen bloggen till Hobby-o-presenter dragit igång och vill ni vara med och ha nått på sidan eller vill vara gästDT så hör av er bara. Det är ju så skoj att se allt fint och det är inte bara scrapp utan har du ett intresse med pärlor sömnad eller annat så hojta till bara så berättar jag mera

5 kommentarer:

Tussemaja sa...

Fy vad tråkigt att få ta bort något husdjur :( Förstår att det är hårt. Men som du skriver... något gott kom det ur det i alla fall.
52% - det är ju över hälften i alla fall så var nöjd!
Ska kika in i Hobby-bloggen nu.
Du har en sak hos mig :)

Bloggullet sa...

Kul att det gick bra på arbetsträningen. Min gick ju åt skogen.

Trist med katten, jag är hispig när mina blir dåliga. Har haft flera katter och vet hur det känns.
Kram

Therese Sjöholm sa...

Vad tråkigt att det inte gick vägen med den lilla kissen! Vi fick också ta bort en av våra katter vid jul och det är aldrig roligt.
Roligt att du har kommit i gång med arbetsträningen, kommer säkert bli roligt att komma ut lite bland arbetskompisar nu när du har varit hemma så länge!
Vad spännande med bloggen, ska kolla in med en gång!

Marie//Tekla Maräng sa...

Ryser när jag tänker på att ta bort ett husdjur och tänker på dig och dina tankar och känslor. Men det är ju för djurets bästa som man gör det.
Vad kul att katten kom tillbaka och verkar nöjd.
Du kom nog klart högre en mig i dator kunskap 52% det är inte illa.
Kram:)

Ullis/Leva på landet sa...

Tråkigt att det inte blev nå bättre med Sessan så att ni inte kunde ha henne kvar. Hoppas att ni får mysa ordentligt med Nisse i stället. Nu får vi väl hoppas att det ska fungera riktigt bra med arbetsträningen framöver.

Kramar Ullis