söndag 12 juli 2009

Negativ energ


Känns som om jag gnäller igen

Negativa tankar och personer suger just nu musten ur mig. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt att vara som den där ankungen som skakar av sig regndropparna som sitter på dens fjädrar som om inget har hänt.

Jag önskar att jag visste var jag skulle leta efter den positiva energin

Människor som säger en sak och sedan bara låter en vänta utan att ha meddelat den nya riktningen för en annan som är berörd tar på krafterna. Att sitta och vänta på att det ska ringa på dörren gör att det kokar inom mig.

I veckan ska jag få besök av några vänner som jag inte träffat på flera år, vilket jag ser fram emot. Jag ser fram emot att få umgås med dem ett par dagar då de ska övernatta här. Ser fram emot att under en längre tid få nått annat att tänka på och hämta glädje där.

Jag ser fram emot att vädret ska vända och jag ska ta tjejen till lekparken där man hör skratt och ibland gråt. Där barnen delar sina underbara tankar och ord.

Ja det finns mycket jag har att se fram emot men just nu så känns det som en evighet men jag får göra det bästa jag kan av situationen
*****

Igår var vi i Parken Zoo i Eskilstuna och vi hade ju tur med vädret !!!
ca 5 minuter regnade det under hela dagen och vi fick en trevlig liten tur.
Synd var bara att parken är så sliten och man såg överallt brister, hus som var solblekta och skyltar som hängde på sniskan. Vissa burar saknade beskrivning helt vad det var för djur.
Synd för en sådan underbar park med så mycket underbart att se, men man är väll bortskämd med Kålmordens djurpark som vi brukar besöka ofta.

Men kameran var med och några kort lyckades vi ta innan vi gav oss hemåt igen efter en underbar dag (utan regn....)

12 kommentarer:

http://merving.blogspot.com sa...

Men vännen du är alltid välkommen och låna lite energi av mig :-)
*KRAM*

Waldemar Lidbös sa...

Nu har jag följt din blogg en tid. Du verkar vara en människa som inte har några "riktiga" vänner. Det kanske är dax att leva ett riktigt liv och inte göra som strutsen köra huvet i sanden så fort något går imot dig. Tror du har för mycke tid att sitta hemma o älta o tycka synd om sig själv.......kom ut ur garderoben. Livet suger ibland!

Hozzan sa...

Det är inte att gnälla att uttrycka vad man tycker! Hade du varit man hade du bara uttryckt din åsikt och inte gnällt! Vi tjejer är så duktiga på att "rigga" för släkt och bekanta som bara dimper ner. Det kändes som om det var jag som skrivit inlägget i din blogg. Om det är någon tröst så har jag haft en likadan period och den kommentar jag har fått från dessa energislukare är att "ja men du ser då så trött ut så du borde då få vila dig", men du är ju hemma hela dagarna så du borde väl hinna vila.....ja vad säger man? Har då haft mera migrän än "frisk" tid ett tag. Inte för inte som man har den ärofyllda titeln sjukpensionär!Tur att man har sitt pyssel att "fly in i"
Kram Hozzan

Vitt och Vackert sa...

Hej Vad kul att du hittat min blogg. Åhh vilka fina bilder från djurparken.

Kram Sofie

Snuttan sa...

Lotta mitt underbara zinkhus köpte jag på Jotex för 199kr
Kram
Åsa

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Önskar dig en fortsatt skön sommar.
Kram Lotta

Prillig sa...

Ta gärna lite energi av mig, jag har så det räcker till dig också!

Njut av livet, se det vackra i det enkla.
Stanna upp och se dig omkring, se va vackert livet är.
Ha en riktigt bra dag.

Kram britt

Ullis/Leva på landet sa...

Det var längesedan jag var i Eskilstuna. synd att det blivit så slitet. Dina bilder var i alla fall jätte fina. Ha det bra och hoppa satt du får tillbaka lite av din energi. Just nu har jag fullt av den så säg till om du vill ha lite *s*.

Kram Ullis

Maria Ammar sa...

Vad tråkigt att du saknar energi vännen! Blir så trött på folk som ska hoppa på andra... Är nog därför jag håller min blogg ganska åsikts fri och lämnar inte gärna ut något om mitt privata allt för mycket. Lite trist för det är ju många man skulle vilja dela med sig sina tankar till.
Tyvärr är jag inte så energirik ljust nu heller, då all energi går åt att fundera på hur jag löser hösten... Studier/söka jobb etc

Många fina bilder har du från djurparken iallafall!

Kramar Maria

Tussemaja sa...

Energi kan du få av mig... tror jag har så det räcker åt oss båda :) Jättefina bilder från djurparken! Vi måste få till en träff snart. Vet dock inte hur du jobbar nu eller om du har semester? Jag har semester och är själv fram till fredag. Så känner du för att scrappa så hör av dig! Kram!

Petra sa...

Tack för kramen, du får en i retur såklart :-)

Marie-Louise sa...

Hej! Trillade in här av en slump när jag surfar runt. Har läst de flesta av dina inlägg oxå :) Trist med negativa kommentarer, varför bryr man sig om att läsa överhuvudtaget om man bara tänker hacka på andra? Låter som om det är det sista du behöver. Det där med "energivampyrer" vet jag allt om.....men nu har jag bestämt mig för att man lever bara en gång och varför omge sig med sånt som inte får en att må bra? Vill skicka tusen kramar till dig, hoppas att allt känns bättre snart :)
/Marie-Louise