måndag 6 juli 2009

positivt tänkande

Blir besviken när anonyma skriver kommentarer som jag tycker inte är passande.
Om en människa finner glädje i nått behöver inte en annan kommentera det negativt. Livet har tillräckligt med negativa saker och jag kämpar var dag med att plocka fram det positiva Därför har jag nu valt att jag förhandsgranskar alla kommentarer då det tyvärr har varit folk som tycker att det är kul att kommentera andras kommentarer och mina inlägg med negativ riktning
Nu ska man kunna kommentera i min blog utan att få negativa kommentarer tillbaka och ni som tyckte att det nu var så kul. Skaffa er en egen blog där ni kan skriva vad ni vill och uttrycka vad ni tycker att livet är till för !!!
Nu har jag tröttnat !!
Tack för att du gör det trist för mig att skriva här inne. Du vet vem du är. Jag blir sårad och det gläder säkert dig. Annars skulle du inte fortsatt. Jag ber dig att sluta med det, det finns folk som tar åt sig.
Att skriva här inne har hjälpt mig att stärka mitt självförtroende och jag har träffat många underbara vänner här och vi har även träffats i verkligheten vilket jag trodde aldrig skulle hända. Denna blog och andras betyder så mycket för mig. Att läsa era inlägg gör mig glad och lycklig. Ja det behövs så lite för att få positiv energi och för att inte pratat om alla idéer som olika blogare har gett mig. När jag skulle göra om hallen och vardagsrummet fick jag så mycket inspiration av er alla och framförallt vi avslutade nått :)
Inom scrappen har man hittat SÅ mycket här och att det var SÅ många som scrappade och alla gör olika saker vilket har lett till att min lilla glöd har tänds till igen och i helgen när jag var på scrappträff här i Linköping så gjorde jag en LO och ett kort vilket inte har hänt på länge !
Nu är jag på G. Kortet och LOn kommer jag att ta kort på senare idag och självklart dela med mig
Tack alla underbara blogare för det energi ni ger mig

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så tråkigt att du fått negativa kommentarer på kommentarer. Har inte hunnit se det någongång. Är ju många som har förhandsgranskning av just den orsaken. Hoppas att det blir bättre nu och att du kan få ha din blogg ifred.

Kram Ullis

Waldemar Lidbös sa...

Är det mig du syftar på så blir jag ledsen och kränkt. Trodde att man fick ha en egen åsikt om saker och ting. Om man tycker annorlunda så är man inget värd då?

Tussemaja sa...

Kram på dig, Lotta!