lördag 30 januari 2010

Soluppgång eller ????

Inte lätt att ha en liten pocketkamera i ett flygplan men jag bara vill visa detta kort som jag tog när vi flög till Tjeckien. Underbart att se solen över molnen även jag inte fick det bästa kortet så förstår ni vad jag menar
Kram Lotta

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så vacker bild. Tycker att den är jättefin. Läste inlägget nedanför och blev alldeles mållös. Vet inte vad jag ska säga men känner mycket för dig just nu. Så hemskt att ha det som du har, med folk som inte bryr sig eller pratar med dig, förutom familjen. Vi har inte heller vänner som vi umgås med, men jag har underbara jobbarkompisar. Hoppas att det kommer att gå bra för dig.

Stora kramar Ullis

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Vilken vacker soluppgång. :O)
Jag läste ditt förra inlägg och blir alldeles bedrövad över att du ska behöva uppleva det du gör.
Jag måste dock hålla med dig vad gäller att det är dålig hjälp man får när man mår dåligt. Dessutom så tror jag att många människor faktiskt vill bry sig men de vet inte bara hur och då är det ju lättare att låta bli och bara ta kroken förbi. Typiskt svenskt faktiskt.
Hoppas att du iaf hittar ngr ljuspunkter som gör att du kan inse att livet ändå är värt att leva fast det känns tungt. Ibland så känns det ju så hopplöst men du, bakom varje moln finns faktiskt en skinande sol :O)
Du får mer än gärna maila om du vill, lämna gärna din mailadress isf.
En stor kram till dig och kom ihåg...DET FINNS BARA EN AV DIG OCH DU ÄR VÄRDEFULL!!!