tisdag 2 mars 2010

Tö och snö Nu tar jag nya tag med Cambridge

När ska all denna snön försvinna ? Vart ska den ta vägen när allt smälter
Jag längtar nu efter våren. Så här års brukar man kunna se snödropparna sticka upp men just nu ser jag bara snö. Även om den lyser upp så vill jag inte se den mer. Jag vill ha vårkänslan inom mig. Börja vårstäda och ha kraft istället för att vara trött och slö.
Jag vill byta gardiner som släpper in vårsolen men jag saknar solens strålar.
Jag har varit och läst på många vänners sidor idag där nästan alla skriver om hur trötta de är på snön, så jag är inte ensam.

I butikerna plockas vårkläderna fram men jag har ännu inte hört nått om vilken färg som blir årets färg. Förra året var det ju gult och ja jag köpte mig en gul kofta men den hänger i min garderob med prislappen fortfarande på. *skratt* Ja jag är en av de som rycks med all reklam och erbjudanden man får. Skulle inte kunna tänka mig att gå i gult. Inte för att jag inte gillar färgen men inte på mig.

För 6 veckor sedan gick jag på mitt första cambridge möte. Kanske inte så bra då jag gjorde en sleev operation för 2 år sedan men tyvärr lyckades jag inte gå ner i vikt de som var tänkt.

Under dessa 6 veckorna fick vi en liten stilanalys av en kvinna som kom dit och pratade om färger. Jag i rött, guld och olivgrönt det var nått jag inte kunde tänka mig, men jag köpte två sjalar av henne en i guld och en röd. Nu är det mina små älsklingar och vad kul det var när folk sa till mig att mitt ansikte lyste. Tänk att färg kan göra så mycket.
Nu när jag fyllde fick jag lite pengar att köpa mig nått och jag är såååå sugen på att ringa denna kvinna och boka in ett besök och få en egen stil och färg analys.

Viktmässigt då jo jag är jättenöjd då jag mått väldigt dåligt som jag har skrivit om innan och inte följt nått. Jag gick upp en del när jag mådde som sämst men de kilona är nere och idag väger jag mindre än när jag startade. Men mest av allt fick jag en enorm stöttning av min konsulent och positiv energi. Jag vet att jag kan ringa när som och hon kommer alltid med goda råd. När jag fick mina piller och gick upp i vikt av allt tröstätande, mackor ja "you name it" så fanns hon där med sin uppmuntran. Nu tänkte jag att jag skulle ge mig på det. Jag är frestad. Jag gick ju ner mer än ½ kg i veckan och då som sagt har jag ju ätit i 3 veckor och även de övriga veckorna fast mer nyttig mat.
Brevid mig sitter en tjej - 11 kg andra sidan om mig - 35 kg och hållt det en längre tid
Tänk om jag kunde gå ner 10 kg och hålla de. Jag skulle vara överlycklig.
Vem vet
Men vikten är inte allt

3 kommentarer:

Rosor och Spetsar sa...

Tack för din fina kommentar hos mig. Härlig vårgul blomma du visar.
Lycka till med vikten, jag tycker själv det är lättare att ta nya tag på våren.
Kram
Annelie

Rosor och Spetsar sa...

Tack för din fina kommentar hos mig. Härlig vårgul blomma du visar.
Lycka till med vikten, jag tycker själv det är lättare att ta nya tag på våren.
Kram
Annelie

Sandra sa...

Ja du, vem längtar inte efter vår och sol nu! Vi brukar säga till Linn att hon fyller år första vårdagen, men igår kändes det sannerligen inte som vår... Så jag hoppas också på vårsol nu!
Kram, Sandra