fredag 20 augusti 2010

Linköpingscrap


Ja det tog då inte lång tid förrän det var fullt till Linköpingscrapen. Jag har anmält mig och nu är det ju bara att hoppas på att man kommer med.


Här hemma har jag äntligen kommit mig för och hela sommaren har det rensats och det som gav mig sporren till att göra mig av med mycket var att jag hyrde bord och efter att ha stått och sålt av saker som jag inte har nån glädje av har jag 9000 mer till vår resa som vi tänkt göra nästa år men vart det går vet jag inte :)

Resterande saker gick sedan till hjärta till hjärta

Jag har svårt att förstå hur man kan samla på sig så mycket men har man utrymmen som man kan gömma det på så är det ju inte så svårt att flytta runt på sakerna och så känner man att rummet som man höllt på med är ju rensat :)

Mitt pysselrum har fått en ny garderob och ett nytt bord samt att jag har köpt en ny klädsel till bäddsoffan som ska stå där inne. I garderoben finns numera de flesta av mina scrapsaker och övrigt hobbymaterial. Allt har gåtts igenom och sorterats i lådor med lock och etikett så att jag kan lätt hitta. Med andra ord så som det ska vara *ler*
Nu återstår det bara lite ny färg i taket och nått på väggarna som jag tänkte kolla på nästa vecka. Ja äntligen börjar det likna ett rum

4 kommentarer:

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Vad duktig du har varit och dessutom så blir det ju en liten slant om man dessutom säljer bort lite saker.
Hoppas att du har det bra. Det var ett tag sen jag kommenterade men jag ska skärpa till mig igen. Må så gott. Kram

Crea Diem sa...

Hej! Ja det borde man göra lite oftare, rensa i skåpen! Håller på med lite sånt själv idag. En bokhylla som har gjort sitt. Och där var ju en del som ska packas ner.....och just det.... in i skåpet! Roligt att du är tillbaka, hoppas sommaren har varit skön! Ha det gott// Leni

Ullis/Leva på landet sa...

Så himla skönt att få rensa en massa. Sedan är det ju inte så dumt att få in lite extra pengar på sådant som man inte använder.
kram Ullis

Tussemaja sa...

Bra jobbat! Kul att du äntligen får ordning och reda. Behöver själv ta tag i det här hemma... rensa, städa och sortera. Någon gång :) Kram!