tisdag 1 mars 2011

RENSA

Här händer det inte mycket men samtidigt så händer det en massa saker hela tiden.
Idag sa min dotter när vi satt och pratade om våren att det dröjer inte länge till jul nu. :) Var får de det ifrån ? Jag vill ju ha sommar nu.

I helgen kommer det att vara som vanligt på vårkanten Linköpings stora scrappträff och jag har anmält mig. Jag vet inte om jag längtar mest efter att få scrappa tillsammans med mina vänner eller att bara få träffa dem. Tyvärr blev vi av med våran lokal och de har träffats på en annan ort vilket har tyvärr inte passat mig nu i vintras men jag hoppas att kunna ta mig dit snart. Det känns som om det var evigheter sedan vi träffades och det ska bli sååå Kul att träffas igen.
Mitt mål är att denna gången INTE ha med mig så mycket saker utan välja ut ett par kort och sedan köpa enbart de papper som jag behöver.... om jag kan hålla mig. Ja mitt mål är att jag ska inte köpa nått med mig hem utan de som jag köper ska annvändas och inte nått bra att ha. Även om jag har saker hemma som jag skulle kunna sälja så kommer jag för en gång skull strunta i att ta med mig utan bara vara. Det ska bli så skönt... om jag nu lyckas.
Sakta rensas det vidare här hemma och garderoben börjar bli klar, det är bara alla saker som ska på plats igen och jag RENSAR. 3 säckar har jag redan fått ihop och som vanligt är det inget som jag saknar. Tvärtom så nu när jag ser vad jag har är jag förvånad över de som jag har för jag ser det ju. Trodde att det fanns saker som jag är i behov av att köpa men jag ser nu att jag har det i överflöd. När jag tittar på TV och ser programmen med människor som har saker i överflöd förstår jag dem väl. Att handla för att det står rea var mitt stora nöje för jag tjänade ju. Trodde att jag skulle bli glad av att handla men istället blev jag ledsen på mig själv för att jag hittade inte bland alla saker. Vet inte hur många linnen jag hade i olika färger men samma modell, men de var ju billiga. Aldrig mer ska jag vara dumsnål utan nu ska allt annvändas och inget ska sparas och jag bär med mig hela tiden
" Behöver jag det här? "

3 kommentarer:

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Duktiga du som rensar som bara den. Jag började men som vanligt så kom jag av mig. Håller med dig helt och hållet ang överflödiga saker. Varför i hela världen skaffar man sig så mycket? Hos mig är huset fullt med saker som jag egentligen inte behöver, fniss.
Lycka till på scrap-träffen. Ha det gott :)

Helena /FRANSKA LILJAN sa...

Låter underbart med scrapträff. HAr velat åka läääänge , men inte lyckats hitta någon som fungerat. Berätta gärna om er träff sen!

Visst ät det skönt att rensa och avveckla allt man spar på och inte saknar! gör samma sak här, så kanske ett överfyllt förråd kan bli mitt pysselrum snart!

Kram Helena /Franska liljan

Ullis/Leva på landet sa...

Så skönt att få rensa. Skulle jag också behöva göra men det blir liksom aldrig av.

Ha en bra helg!
Kram Ullis