fredag 16 december 2011

Julswappen - Nu vill vi vara friska


En ursöt snögubbe och tomte som egentligen ska
hänga fast dottern tycker att de hellre ska stå i vårt
tomteland och det kan jag hålla med om :)

Här hemma finns det absolut ingen julstämning. Jag har varit ifrån datorn på grund av att vi i stort sett alla har och är sjuka här hemma. Först var det dottern som var hosstig i 3 veckor var av en var så att hon ej sov nått på nätterna och givetvis så är hon så givmild så nu har jag legat deckad i snart en vecka.
Allt händer på en gång, fast kanske är det tur de.


Till tröst har jag mina små paket som jag öppnar ett var dag. Min underbara tomte ger mig saker som passar mig toppen och det håller mig sysselsatt om dagarna.

Det syns att min tomte har lagt ner tid och tanke bakom vart paket och inslagningarna är helt underbara. Jag har ju en hel del bilder att visa upp på de som jag har fått men tyvärr så kommer jag ej ihåg dagarna men kort har jag tagit
En massa nya underbara saker får jag och nått som jag ser fram emot är att prova glitter. Jag har tänkt köpa just för att kunna prova men hur kul är det att lägga ut pengar för att prova och sen är det inte kul. Nä där kommer snålheten in och jag struntar i det. Nu kan jag ju prova ! Det bästa av allt är ju me att jag har fått flera färger så jag kan ju hitta på nått av det.
En annan sak som jag har funderat på är dessa små små kulor som ni ser på kortet till höger. Ja vet inte ännu vad jag ska hitta på med dem men nått ska det väll bli

1 kommentar:

Tångsnällans blogg sa...

Gott Nytt År! Hälsningar Crea