måndag 2 mars 2009

utmaning Vår nya katt

En underbar dag
Idag sa när jag sa till min dotter att vi kunde cykla till dagis lös hela hon upp. Ingen kramsnö har det varit och cykel banorna här hemma har varit isbelagda så nu äntligen
Det kändes som om det var evigheter sedan man kunde gå till dagiset och fy tänk er själva kunna nästan se dagiset men inte kunna ta sig fram då det var såååå isigt.
Nu känns det som att det ÄR vår på gång
Lite besviken är jag då jag har letat efter snödroppar att ha här hemma men alla trädgårdsbutiker har tagit hem och satt dem inne direkt så efter en dag var det bara att slänga så nu i fönstret står det tre snödroppar från Sia och de håller sig kan jag lova

Vet nu vad jag har under mitt bord ????
En liten söt katt som vi gissar är ca 15 veckor
Våra vänner fick för ett par veckor sedan två små svarta katter som kom från ett hem där de inte varit snälla ve dem. Nu är de ca 15 veckor och i fredags fick vi reda på att det fanns tydligen en liten svart katt till som de trodde var från samma kull men som aldrig kommit in utan bodde i en lada. Klart att den lille ska ha ett nytt hem, men jag hoppas att den kommer fram och inte tänker ligga under bordet hela sitt liv. Nisse min andra katt har varit framme och sniffat men inget mer. Jag tycker synd om den lille som bara ligger och trycker
Emelie har gett den namnet Mysis för den är så mysig säger hon. Tänkte att vi skulle ta den till veterinären imorgon men jag vet inte om jag ska ge den ett tag till att först kunna bli lite trygg här hemma innan det är dax att ta ut den på nya äventyr.
Jag tar tacksam emot alla tips om hur jag ska få katten att känna sig trygg
Nu ligger den stackaren under bokhyllan..... men jag hoppas att en dag kunna få ett kort då han är framme och kan känna sig hemmajag har blivit utmanad =)
En rolig utmaning!
Jag har blivit utmanad av MAMMYO
Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg,

utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du - Lotta
2. Ett ord på fyra bokstäver: LOVE
3. Flicknamn: Lisa
4. Pojknamn: Lukas
5. Yrke: LAT
6. Färg: Ljusa
7. Klädesplagg: Långa
8. Mat: Lassange
9. Sak i badrummet: Ljus
10. Plats/stad: Linköping
11. En orsak att vara sen: laster
12. Något man skriker: latmask
13. Film: Lassie
14. Något man dricker: läsk
15. Band: Lasse Stefans
16. Djur: Leopard
17. Gatunamn: lärkvägen
18. Bil: lambogini
19. Sång: laste dance
hmm vilka ska jag utmana då =))

2 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Har inget riktigt svar mer en att ta det lungt med katten så att den får vänja sig i lugn och ro, men det verkar ni ju redan göra.
Marie

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vad roligt att du bor i Malmslätt jag bor upp mot Ulrika..vi har ca 5 mil från varandra.Bodde i Linköping innan vi flyttade till vårt hus.

Kram Lotta