tisdag 9 februari 2010

Tulpaner och tenntrådsarmband

Alla dessa tulpaner..... Den ena vackrare än den andra men jag kan inte påstå att jag är en tulpanälskare.
Då jag fyller år i Februari fick jag alltid tulpaner och jag älskar ju rosor.
Men visst är tulpaner fina men tyvärr så har jag inte haft turen med att kunna ha dem länge då de bara efter nån dag vissnat ner. (kanske därför jag aldrig varit sams med dem)


Men jag kan ju inte låta bli att visa er denna underbara tulpan som inte har en eller två blommor utan även en tredje är på gång men fortfarande i knopp.

Helt underbar och då jag vill ju passa på att träna att ta kort är ju detta ett ypperligt tillfälle.

Dockorna som ni ser i bakrunden är en nära vän till mig som har sytt
*****
Tre armband har jag avslutat denna veckan och ni anar inte hur skönt det känns. Det är snart 2 år sedan jag gjorde mitt första och nu på sista tiden har jag fått beställningar och plötsligt är det inte kul mer och det blir ett tvång och jag kan ju inte säga nej
Ett nej låter ju så lätt att säga och många gånger har jag sagt de ordet högt för mig själv men så när nån kommer fram och frågar så blir plötsligt ett nej ett ja
Men när samma person kommer åter så måste det ju vara ett toppenbetyg och jag har sneglat på andras och kan säga stolt och sträcka på mig att mina ser lika bra ut som deras. Har bara en liten sak som jag måste komma underfull med och det är ändarna

Det röda är rätt kul då det är en man som ville ha ett armband som skulle se "Norskt" ut Hjälp var min tanke. Jag har gjort ett innan åt samma person och då var botten blå.... tyvärr tog jag inte kort men han har haft det på sin hand sedan han fick det så han måste ju trivas med det :) Tyvärr så hade jag inte så brett rött skinn hemma men jag har sytt ihop två tunnare och nu är det bara att hoppas att det håller.
Det svarta är även de till en man och han vill nu även ha ett till sin son, men det ska vara klart först i sommar så jag har ju ingen press på mig.
Det bruna är faktiskt till min dotter då hon har önskat sig ett och självklart ska hon ju då ha ett

3 kommentarer:

Sandra sa...

Vad duktig du är! Förstår att det kan vara svårt att säga nej, för visst är det kul när någon tycker att det man gär är fint! Men det är väl något att öva på ibland, är själv väldigt dålig på det... Härliga tulpaner, själv tycker jag det är lite vårkänsla när jag kan ha fina tuplaner hemma, så jag försöker se till att köpa det lite då och då nu.
Kram, Sandra

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Oj vilka fina tennarmband. Jag kan förstå att det kan kännas lite som ett tvång men tänk hur glad du faktiskt gjorde den som det sitter på :O)
Hemligheten med tulpaner som står ngr dagar extra. Skär av ofta, fyll med iskallt vatten och ställ dom svalt om det är möjligt under natten Rätt var det är så har du fina tulpaner i ngr dagar till.

Jag håller med dig ang bilderna i många bloggar. Jag fattar inte riktigt hur alla gör men dom är vackra att titta på.

Vilket fint kök du verkar ha. Jag gillar grått helskarpt.
Ha en bra dag Lotta. Kramis

Li@n sa...

ÅH de är ju hur fina som helst, jag har bara provat göra några stycken o då inte ens i närheten av dina fina armband!! (Gick en hm var det "en-kvälls-kurs" ja kort var den iallafall). Så jag vet att det ligger mycket arbete bakom dina armband.

Jo nu till en helt annan sak...du är ju med u HH´s födelsedagsswapp o jag har kollat din önskelista där (jag är lite osäker på om du fortfarande önskar samma som du skrivit där angående smycken o budskaps-ringar/smycke, du kan väl skriva en rad i min gästbok...

kram kram
Lian