söndag 14 mars 2010

Lyckad kväll *** Husvagn

En underbar kväll var det igår då vi bjöd in lite folk och bjöd på exotisk planka.
Ja kvällen var HEL lyckad !!! Vi trodde att de sista skulle gå vid 22- 23 tiden men när vi tittade på klockan var hon redan 02.30 så när sista gästen gick hade klockan passerat 3. Tiden bara flög iväg och vi hant inte med allt vi ville prata om. Ja det kommer att bli fler gånger av. Det roligaste av allt var att flera av de som var här kände vi inte. Jag gjorde en chansning och bjöd in 16 st plus vi då och det roligaste av allt var att alla utom en kunde komma och alla kom. Både jag och min man var rätt säkra på att vi skulle bli ca 10 personer men istället satt vi 19 personer då vi lät Emelie vara hemma då ett par ej fixat barnvakt. Ja barnen såg vi inte röken av på hela kvällen och våran dotter fick massa beröm av oss båda då hon var fantastisk !!!! En 6 åring som sköter dukningen helt perfekt och var med oss hela dagen och fixade och donade. Vi trodde aldrig att hon skulle hjälpa till och givetvis hade vi ej begärt det.
Ja vi har en ängel
***
När jag träffade min man sa han att en sak var säker och det var att han aldrig skulle ha några lila kläder..... vilket han har idag
och
aldrig ville ha ut med en husvagn !
Nu tittar vi på en och vi har hittat en som vi hoppas på. Ett par vänner till oss har sagt flera gånger att det skulle vara kul om vi gav oss iväg då de har husvagn sedan innan. Ja vi bokade plats och frågade en om vi fick hyra hans och det var självklart. Men så började vi prata om det. Jag vill ju kunna åka ner till mina vänner i Skåne och känna att jag har någonstans att sova utan att behöva fråga om sovplats fast jag vet att det finns för mig. Men ofta så är det lätt att ordna till en men ej till hela vår familj. Nu hoppas jag på att jag ska kunna komma ner snart. Har ju inte varit nere sedan min mor flyttade upp och det är väll 3 år sedan.
Tänk om det kan bli sant. Tänk om det blir vår.
Först var det nä inte hålla på med att ha allt dubbelt allt packande ja nä till husvagn men nu så hoppas jag
Önskar Önskar Önskar
Även om vi köper den av en firma så kan inte VI nått om husvagnar så det känns skönt då en nära väns far till mig arbetar med försäljning av husvagnar så han kommer att hjälpa oss att hitta en passade samt se till att det inte är grisen i säcken vi köper.
Vi har hittat en.... nu väntar den bara på att den ska noggrant synas innan vi säger JA.
Längtar
Jag tänk att kunna ställa upp den på en camping eller i skogen och bara komma hemifrån. Ta det lugnt och bara vara. Jag känner att jag behöver hitta harmonin i livet, finna lugnet.
Att kunna se och ta till sig, känna och njuta.
Bara vara

4 kommentarer:

Heléns Hantverk sa...

Hejsan ! Tack för att du vill va med i min tävling !
Jag håller tummarna att allt går bra med ert husvagnsköp !
Vi köpte en beg. för ca 3 år sen. jätteskoj att ha en egen ! Vi funderar på Öland i år .
Det verkar som om vi har en hel del gemensamt.*smile*
Jag är oxå från skåne men bor nu i småland. Jag har varit utbränd och gick då upp ca 15 kg , som jag fortf. kämpar med.
Just nu är jag arbetslös och letar efter en praktikplats.
Jag hoppas detta blir ett bra år !
...att vi hittar en gård att flytta till , att jag hittar ett nytt ,ROLIGT , jobb och att jag blir bättre i rygg och nacke och kan gå ner i vikt !!
Oj , oj ! det var mycket ! *smile*
Men jag önskar dig all lycka till oxå i år med allt !
Ha en fin , fin dag !!
Helen :0)

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Vilken rolig fest ni verkar ha ordnat till. Skoj att så många kunde komma för det brukar alltid bli bortfall när man ska ordna nåt.

Skoj med husvagnen, hoppas att det blir till verklighet snart. Det är ganska så mysigt att packa in och bara åka dit man har lust. Vi har ingen men brukar låna en ibland. Jättemysigt!!!
Hoppas att du har det bra och att vårsolen lyser på dig. Kram

Helena sa...

Hej
Du har fått en AWARD av mig :-) Hämta den på min blogg och NJUT av den!!! Det är du värd!!!

kram Helena

Therese sa...

Det verkar som att allt börjar vända för dig nu och att du har bestämt dig för att må bra. JÄTTEKUL att se Lotta! Jag önskar dig lycka till både med ny arbetsplats o husvagn o ALLT.

Kram Therese