torsdag 10 juni 2010

Vita Gåvor

Idag, skolavslutning, Ja tur var det ju att det inte regnade iallafall när barnen sjöng och nu behöver jag ej säga vad vi har för väder.

Man har bara lust att kura ihop sig i soffan med en bok. Känns som om vi var på väg mot kalla tider igen och istället för sommar så känns det som höst. Turen är att man ser grönska istället för bruna löv.
Vi tänkte att vi skulle ut med husvagnen i helgen men nu vet vi inte. Att åka iväg och inte kunna vara ute på grund av att det regnar och skulle man nu vistas ute så är det ju en sak att kunna hänga upp våta kläder hemma och en helt annan sak att hänga de i en trång husvagn. Men visst kan det vara mysigt att sitta i husvagnen, höra regnet och bara umgås.

Ja vi får se om vi kommer iväg eller inte men kollar man vädret så är det ju olika bud på¨var man kollar.

***********

Idag när jag och Emelie kom hem efter en underbar eftermiddag ihop med dotterns fd dagmamma bad jag Emelie kolla om det kommit någon post och gissa vad snopen jag blev när det fanns ett stort kuvert. Snabbt in för att riva
upp det för att se vad som fanns i. Till min förvåning låg det två helt underbart inslagna paket samt en ljuvligt god "klubba" som man smälter i en kopp för att få en otroligt god kopp varm choklad.
Förra omgången av VITA GÅVOR blev det lite strul med paketet som jag skulle få.
Postgången fungerade tyvärr inte ...
...Väldigt trist då det inte bara var en gång...
Jag och min vän har skrivit många och långa mail och att hon inte tröttnade och gav upp förstår jag inte då jag skulle ha gjort det förlänge sedan.
I dessa underbart söta paket som jag inte ville packa upp men kunde ej hålla mig låg 2 bak/diskhanddukar samt söta bull/muffins formar och en tvål som det luktar sommar om.

Tack snälla
Camilla du anar inte vad snopen jag blev
Faktum är att jag sa till en väninna häromdagen att jag måste ta tag i det och baka några bullar så att man har lite nybakat i picknickkorgen.
Hoppas att ni får se resultatet snart....... :)

2 kommentarer:

Graadskan sa...

Så glad jag är över att ditt paket ÄNTLIGEN kom fram!! Tänk så det kan bli ibland...

Hoppas vädret blir bättre snart, så att vi får njuta av sol igen!

Många kramar,
Camilla

Ullis/Leva på landet sa...

Kul med sådana överraskningar. Jag har blivit utan paket i några omgångar. Mitt har inte dykt upp denna gång heller, men det är ju inte så längesedan det skulle kommit så jag kan vänta ett tag till. Så fina saker som kom.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis