tisdag 15 juni 2010

Gick in till Härligheter enligt Erika och där fanns dessa underbara väskor att beskåda villket visade sig vara en tävling. Ja jag kan ju inget annat än att låta bli. Den 17 Juni får jag veta om jag har haft nån tur eller inte.

***

Idag har jag hoppats på länge. Länge att äntligen få kanske nån hjälp med min huvudvärk. Men det ser ut som att jag kommer att få finna mig i att gå med denna ständiga värk. Har svårt att tänka mig att den skulle komma från en trafikolycka som jag var med om för över 15 år sedan.
Nu ska jag lära mig att bara slappna av när värken är som värst.
Under hela våren har saker som jag har tyckt varit kul fått läggas åt sidan och jag känner att jag har kommit in i en ond cirkel.

Jag har inte varit på någon scrappträff sedan Januari och även om jag inte kan scrappa så har jag iallafall frågat om det går bra att komma och bara ta en kopp kaffe med dem. Vill inte bryta med det sociala umgänget och jag märker nu framförallt hur jag har lagt allt åt sidan. Men jag kan ju inte låta bli och kanske slinker även en liten väska med om i fall att man får lust att göra ett kort :)

1 kommentar:

Crea Diem sa...

Känner verkligen med dej! Det är så trist och tröttande när man vill göra saker och kroppen säger nej!Kramar//Leni