tisdag 15 juni 2010

Blommor

INTE
för att jag har nån tur med blommor men när de tog 5 kr för pelargonier och 3 kr för olika stenpartiväxter kunde jag inte bara låta bli.

Kvinnan som kom efter mig frågade flera gånger tjejen i kassan om de verkligen skulle ta sig. Man tar en massa lotter och chansningar här i livet och hoppas på att man vinner så visst kan man köpa en blomma och lyckas man så lyckas man. Det är ju en billig salt som man kan få så mycket glädje av.
Njöt när jag planterade dem och det var så avkopplande och skönt för att inte prata om värmen det spred när grannen kom och sa vad fint det blev
Satte några i balkonglåderna som jag har under köksfönstret så att jag kan få njuta av dem både från insidan och utsidan av huset och visst ska väll nån klara sig :)

Allt jag vet är att pelargonier vill ha mycket vatten och jag har redan bett mamma om hon kan komma förbi och vattna dem var dag när vi är i husvagnen. Som muta köpte jag givetvis ett par åt henne med.
Nu ska jag sätta mig och njuta av utsikten från mitt fönster

3 kommentarer:

Crea Diem sa...

Extra roligt är det när man kan göra sådana fynd! Det var verkligen ett kap må jag säga! Jättefina är dom! Hoppas ni får soliga dagar nu när ni ska ut med husvagnen! Ha det fin fint! Kram // Leni

Ullis/Leva på landet sa...

Är ju så härligt med pelargoner. Köper på mig nya hela tiden. Tänk om man gjorde sådana fynd som du gjorde.
Ha en fortsatt skön helg!
Kram Ullis

zaida sa...

nice pics