lördag 12 november 2011

Designats Tävlingskitt

För ett tag sedan köpte jag ett kitt på Designat som man skulle skapa olika saker av. Den ena uppgiften var att alstra eller tillverka ett tepaket.

Jag hade sett en bild på nätet om ett underbart tehus så gissa vem som nappade. Tyvärr efter mycket om och men samt allt strul med mailbyte och två betalningar fick jag äntligen mallen till ett underbart hus, men vad jag inte tänkt på var att de har ju andra mått på teaskarna i England.
Så  det var bara att ta fram linjalen och börja mäta.


Nu äntligen efter en massa ändringar känner jag att jag är färdig och här är resultatet
.

Hoppas nu bara på lite tur
Blommorna har jag klippt ut en och en från pappret som jag har samma som grunden på själva huset. Sedan har jag lagt på lite stickles samt 3D lack Samma sak gäller fjärilen.
Staketet har jag skurit ut så det är ingen die
Spetsen är fastsydd i taket som jag har målat med akrylfärg samt även där lite glitter - stickles och sedan dragit ett mönster med penselns bakende. Till lilla boet tog jag lite säckväv som jag drog ut "trådar" från och lindade runt fingret och limmade.

Ja jag är nöjd som sagt sa och det säger inte lite för de som känner mig vet att sällan har jag avslutat nått och ännu mera sällan säger jag NÖJD.
Kram Lotta


3 kommentarer:

Sara sa...

Jättefint! Vilket jobb du lagt ner! Jag har tyvärr inte tålamod med sånt pill...
Ha en skön helg!
Kram

Mindi sa...

Oj oj så fint!!!! Imponerad!

Kram
M I N D I

Pst....
Du vet väl att vi kör TJUVKIK på Julswappsbloggen nu:
http://julswappen.blogspot.com/
Om du inte redan har lagt upp det så hoppas jag att vi får se din tjuvkik det närmaste. :)

Zora sa...

Hej och tack för de fina orden på min blogg. Vilket härligt tehus. Jag som älskar te skulle inte ha ngt emot att ta en påse från detta alster och dricka med njutning :O)