torsdag 17 november 2011

Metal Art Jag var ju bara tvungen att prova på de många pratar om nämligen Metal Art. Ja iväg till Biltema för att köpa aluminium tejp och så var det bara att sätta igång. Jag hittade en pärm som jag ville ha som min planeringspärm och så var det igång.

Jag tog det jag kunde hitta i mina lådor och limmade fast. Sedan var det att klä hela pärmen med Aluminiumtejpen och sätta igång med att se till att den fäste i alla vrån. Attans vad kul det var och snabbt gick det. Till Punchenellan tog jag baksidan av en pensel och såg till att varje hål blev "embossat" Vad är Punchenella - Det som blir över när man trycker ut paljetter som var väldigt på modet för två år sedan tror jag det var inom scrappen. Man fäste det på sina LOs eller kort. Just nu annvänds det bland annat en del som stenciler när man sprayar färg för de är de toppen till, annars tyvärr har det glömts bort. Säckväv som jag har på den lilla boken är helt underbart att jobba med. Ja det är bara att sätta igång fantasin och den har inga gränser.

En låda blev altrad med knappar och en annan med mynt. Här visar jag en med lite plastfigurer som jag hittade.

När jag satt på all tejp målade jag med en akrylfärg och lät den torka en minut sedan är det dax att ta en trasa och bara gnida in färgen så att "blänket" försvan och ytan mattades ner. I vrårna lät jag färgen vara och framför mig hade jag fått de resultat jag var ute efter.

Jag hoppas att jag har inspererat dig till att prova för jag lovar det var såååå kul !!
Kram Lotta1 kommentar:

Sara sa...

Supersnyggt! Visst är det kul!? Det kanske är så jag ska piffa till nästa års almanacka... Har funderat på hur jag skulle pimpa den. ;-) Blir ju ganska hållbart också! Tack för inspirationen!!
Som svar på din fråga i min blogg, ja, det är två foton!
Ha det fint, kram