lördag 19 november 2011

Underbart


http://madickensvarld.blogspot.com
Jag blir så glad när jag bloggar runt, ser att de sidor som jag var på för ett år sedan lever kvar. Alla har ej gått över till FB. Det finns tid kvar för att Blogga och ja det är just de som jag har saknat. När jag nu går runt och kollar på allas underbara fotton så saknar jag min kamera så. Jag ser mig om i mitt rum och ser direkt saker som jag kan förändra. Saker som jag ska flytta på. Saker som jag har stoppat undan men som jag ser skulle passa just där.

Andra sidor är olika kortvikningar och andra idéer om scrapping som väcker lusten av att bara skapa och kunna uttrycka mina känslor till bland annat min dotter. Olika papper ser jag som passar till korten som jag para har liggandes och andra idéer
Tack alla ni som bloggar och ger mig den inspiration som jag har saknat

Hoppas ni får en underbar helgSidorna som jag visar här är några av de som jag besökte och som lever kvar Jag kommer att fylla på mer och mer efter hand i högra spalten men tyvärr så är många adresser utraderade på min dator och jag skulle bli så glad om du kunde skriva en rad så att jag kan besöka dig

Kram Lotta

http://butik.linagardelid.com/ Här hittar du massa underbara saker och just nu så på http://madickensvarld.blogspot.com/2011/11/tavling.html hittar du en tävling där du kan vinna tavla !

1 kommentar:

Annie - Annalunda sa...

Hej Lotta!

Vad roligt att du också börjat blogga igen! Kul också att du vill vara med i min utlottning. Ja det är ett eget beslut och anledningen är att jag vill satsa mer på gårdsbutiken (som kommer att finnas kvar) och förhoppningsvis även få lite tid över till bloggande och pyssel här hemma.Bloggen och hemsida kommer att finnas kvar.

Kram Annie