torsdag 2 februari 2012

NYA MÅL - Move More, Eat Well 2012

Ett nyårslöfte som jag satte var att jag skulle ut och ha kul, mitt nya år skulle bli mera glädje och skratt samt att jag skulle umgås med mina vänner. Ja sen var det de vanliga att jag skulle bli hälsosammare och röra på mig mera. (men i år kommer jag inte att vara ensam)
Fantastiska vänner har jag runt mig bara jag ser mig omkring. Så varför ska man sträva efter nått som man redan har nära sig fast inte utforskat.
En riktig bästis har jag nog aldrig haft en längre tid men varför måste man vara bästis med EN.

När jag frågar min dotter vem hon leker mest med på skolan svarar hon
- Mamma jag leker med alla.
Fröken säger att det är konstigt men att det stämmer. Hon har aldrig sett nån som verkligen leker med alla och då inte bara de i sin klass utan om nån på skolgården är äldre eller yngre spelar ingen roll för min dotter - Leker med alla
Jag har alltid varit den som har letat och letat efter EN och kanske är det därför jag har gått på så många nitar att jag kanske har låst mig förhårt vid en och samma och när man sedan upptäcker att man sakta glidit isär så står man där själv med tårarna i ögonen.
Min första tanke som slog mig var att min dotter måste ju ha en bästis det har ju alla! Men om hon nu trivs så varför ska jag sträva efter att min dotter ska gå samma bana som jag. Hon har ju hittat en egen.

Jag har tre underbara fina vänner som jag bara älskar att umgås me. Alla har sina egna och speciella egenskaper och en egen glimt i ögat. Så varför ska man söka efter en när man kan ha flera. Det finns en låttext
- Har du en vän du kan väcka mitt i natten då är du rik på de flesta sätt som finns
Jag har inte bara en vän. Jag har flera bara jag öppnar ögonen och ser mig omkring så står de där MINA VÄNNER

Mitt år ska bland annat bli ett hälsosamt år och jag ska göra en resa. En resa där jag ska lägga om mina vanor, kost, motion och skratta som bara den, en resa som betyder mycket för mig men jag kommer inte att vara ensam. Dessa tre underbara vänner kommer jag har med mig och vi kommer att ha kul, skratta, dela glädje, sorg, vinna, nå mål . ja vi kan nå allt vi vill
Under förra året la jag på mig 18 kg och soffan måste snart bytas ut då den är ner sutten. Jag höllt mig mycket hemma och tittade mycket på nyheter om alla tråkigheter som händer runt om i världen, istället för att vara ute och ta in allt det fina och allt man kan göra åt allt det tråkiga som finns och händer runt omkring oss.
Tack mina underbara vänner för att ni tog med mig. En månad har nu gått och under första månaden bestod en övning med att vi skulle ta kort på oss själva, men vi är ju inte ensamma så här har ni oss. Vi gör det ihop
Move More, Eat Well 2012
 med Cathy Zielske
Sandra Camilla Veronica och jag

3 kommentarer:

Tångsnällans blogg sa...

Blir så glad när jag läser vad du skrivit! Så roligt! Vilket härlig gäng ni är! Ha en jättefin dag Lotta! Kram

Frideborg sa...

Vad härligt med en dotter som väljer en egen väg .
Jag umgås inte med nån, min bästa vän dog i en bilolycka för många år sen bara 30 år. Sen har det inte blivit nån ny. Träffar lite bekanta då och då. Man kan väl säga att de är vänner, men kanske inte "den där som finns till 100%"
Sånt e livet.
Tack för din kommentar hos mig. Kram Marina

Sara sa...

Så fina ni är och vilken härlig inställning du har!! Kram på dig!