onsdag 25 april 2012

För vissa kan det betyda mycket medan för andra ingenting

En sak kan betyda en sak för mig men en helt annan för en annan. Jag fick ett halsband som gått sönder och kvinnan ville så gärna ha det lagat.

Vad jag inte visste när jag gav mig på det var att mellan var pärla var det knutar. Hennes önskan var även att jag skulle göra ett halsband och anmband samt örhängen med de pärlor som hon hade i de halsbandet som var trasigt.
Från början tänkte jag att det var väll en baggisss men hur trollar man.

Efter att ha letat överallt så fann jag identiska pärlor och jag gjorde ett försök. Problemet var bara att de halsband hon haft var det ju knutar på och efter att ha gjort 10 cm på 3 timmar gav jag upp. För att inte prata om hur många gånger knutarna gav upp att lyda mig utan blev just där de inte skulle vara.


Tillslut fick jag fram ett resultat och ifrån de gjorde jag ett till med en ängel hängandes i samt en liten ängel så att man skulle kunna byta eller ha den i nyckelknippan. Nu återstår bara örhängen samt armband.
Kvinnan blev överlycklig att jag hittade identiska pärlor som de hon haft i sitt halsband och visst är det lite komiskt då hon fick det av en som varit i Afrika och som betyder oerhört mycket för henne.
Ibland lyckas man.

2 kommentarer:

Charlotte sa...

de blev jättefina! Och jag är så glad över mitt.

Yvonne V sa...

De blev underbara.