söndag 14 november 2010

JULSWAPP

Oj vad kul det ska bli. Nu har det tisslats och tasslats och alla tomtenissarna har fått adresser son de nu ska skicka klappar till.
Jag var idag i en butik och direkt fick jag syn på en sak som jag genast var tvungen att bara köpa. Denna lilla sak kommer att passa så bra till personen som jag ska tomta för och jag hoppas att hon blir glad för de hon kommer att få i klappen nummer 2. Titt fick även till ett rim. Klapp 1 är redan inslaget och klart. När jag fick reda på att jag fick vara med passade jag på att titta efter saker som kunde passa den jag skulle få. Jag kommer snart att vara klar med alla men det finns några kvar. Jag ska skicka till en mycket kreativ tjej som gör allt mellan himmel och jord. Tja lite liksom jag :)
Till våran hjälp har vi en blogg - julswappen där vi alla presenterar oss samt att vi har några frågor som vi ska svara på.

Jag hoppas att mina svar kan vara till nån hjälp åt min tomte.

Nu längtar jag tills klapparna är klara för att skickas iväg

4 kommentarer:

Crea sa...

Åh den swappen skulle jag allt bra gärna vilja vara med i! Låter jättekul. Får spara adresen och hänga på nästa år! Ha det gott!

♥♥Franska Liljan♥♥ sa...

Kollar runt bland alla för att säga Hej!

Hälsningar Helena

♥♥Franska Liljan♥♥ sa...

Hej Lotta,
jag håller oxo tummar och tår fär att mitt olivträd ska klara pärsen! Just nu ser det rätt okej ut, men jag vet inte ännu hur det går! Skall försöka hålla dig uppdaterad :-)

Ja vem vet, kanske är jag Din hemliga tomte ;-)

Kram Helena

Himmelriket sa...

Roligt att läsa din blogg,
fick mej ett gott skratt när jag läste om din dotter på julen...
Blit åxå bestört att läsa att folk skriver elaka kommentarer, fattar inte hur folk kan med det ;)
ha en bra vecka...
kram ullamaria