tisdag 9 november 2010

Tips önskas

Jag behöver hjälp, tips !

Jag går nu en utredning om arbete och vi ska skriva om nått tema. Det ska fungera som en artikel i en "tidning" Vi får ha kort me om vi vill och vi får skriva om precis vad som helst som vi tror nån annan skulle tycka var intressant att läsa.

Jag har funderat en hel del på vad jag skulle skriva om och jag älskar att skriva. Jag är bara rädd för att jag väljer ett ämne som är förstort.
Först tänkte jag, Ni som har följt mig vet att jag värnar om att man inte ska vara ensam på julen. Men det är ju såååå stort och så mycket känsloladdat ämne så jag tror inte att jag skulle kunna klara av att skriva om det.

Snälla hjälp. Nån som har ett bra förslag.
Alla förslag är välkomna !!!!!

6 kommentarer:

Lisbet sa...

Hej!
Kul att du hälsade på mej!
Du har en jättefin blogg.
Ett tips på vad du kunde skriva om är t ex den där Rädslan som du skrev så fint om i ditt förra inlägg. Så mycket klokt det var i det. Intressant att läsa. Och berör ju oss alla.
kram

http://merving.blogspot.com sa...

Hej vännen! Om du vill skriva om jul och inte vara ensam så kanske du kan inspireras av Fredrik Åkrans minnesfond http://www.fredrikakransminnesfond.se/barnaro.htm

Kram Åsa

Linda Horn sa...

Jag tycker också att den rädsla som finns över att dela saker på nätet, vore ett bra ämne att skriva om. Dels så går det att korta ner eller bre ut precis hur mycket man vill, dels är det något som berör alla.

Men vill du ha ett mer lättsamt ämne, kan du mycket väl skriva en artikel om scrapbooking, eller varför inte balsammetoden?!

Såg att du är med i Julswappen hos Mindi, vad kul - det är ju jag med. Hoppas att det känns lite bättre för dig nu med allt... Ha det gott!!

Kram kram

Poohtra sa...

Hej !
Kikar runt till alla som är med i Julswappen. Kanske blir du MIN eller jag DIN tomte? Spännande.

Kan tyvärr inte hjälpa dig med ditt dilemma om vad du ska skriva om....
Kramar från Petra

Di sa...

Hej! jag kikar runt o ser vilka som är med i Julswappen :) kul att se vilka man kan tänkas Tomta till :) ha en fin helg! kram Di

Milla sa...

Är inne och kikar på alla som är med i swappen.
Kram Camilla