torsdag 9 december 2010

Julen närmar sig

Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här hemma pyntas det förfullt.
Imorgon är det dax för julbord nr 1 och inom loppet på en vecka ska man ha fått i sig 4 julbord. Känner hur byxorna sitter hårdare åt vid bara tanken :) Nä jag tänkte försöka dela upp det lite och bara njuta.
Försöker tänka efter vad ska man själv sedan ha på julbordet och vad kan man hoppa över .........

Lyssnade på radion när jag åkte in till stan och blev lite förvånad när de sa en summa i snitt som kvinnorna lägger ut på nya kläder, smink o.s.v som inte var julklappar utan enbart till dem själva för att vara fina på julfesterna och andra bjudningar. Ja det är så man tänker efter..... undrar om man ska kolla om det inte hänger nått i skåpen innan man ger sig ut och letar.


Imorgon tänkte jag ta en runda till IKANO huset och jag hoppas på att hitta några julklappar. Men vad ska man köpa till den som har allt ? Eller till min bror ?
Om inte annat så lär jag ju hitta nått till tjejen i alla fall :)

6 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Härligt inlägg med fina bilder.
Kramar:)

Ullis/Leva på landet sa...

Ja tänk vad fort det går nu. Här har det inte blivit några julklappar köpta än, men ska beställa en del i morgon. Gott med julbord. Ser inte ut att bli mer än 1 här i år och det är nog tur det med tanke på byxorna;)
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Lisbet sa...

Jag önskar dej ett riktigt Gott Nytt År!

Ullis/Leva på landet sa...

Önskar dig ett
★。♥。★ RIKTIGT GOTT NYTT ÅR.☆。*☆。
♥Kram Ullis♥

Marie//Tekla Maräng sa...

tittar in för att önska en god fortsättning på 2011:)

Karoleen sa...

Hej,
Har du fått ditt Vita Gåvor paket? Jag har inte sett något inlägg om ditt paket. Och jag tror inte att jag fått något mejl från dig om att det skulle ha kommit fram.
Mvh Karoleen